seizoen 2009 - 2010

Soest Duitsland
Soest Duitsland

December 2010.wedstrijd in Soest in Duitsland.

Om toch wat internationale ervaring op te doen had onze trainster alle wedstrijdrijders ingeschreven voor deze wedstrijd. De wedstrijd was anders dan dat we gewend waren. Al onze rijdsters van MSB zijn gewend om heel de baan te gebruiken, maar daar mocht dat niet. We moesten onze kür rijden tussen de twee middelste lijnen , wat niemand van ons deed. Het had te maken dat de kleintjes niet de helebaan hoefden te gebruiken. Al onze rijdsters van MSB haalden de laatste plaatsen. Een wedstrijd om gauw te vergeten.

14 november 2010.wedstrijd "het peerd van ome Loeks"in Groningen.

Een memorabele wedstrijd,omdat je zo eind weg moest om maar 2 minuten te gaan schaatsen. Ze waren het wel waard.

Ik moest schaatsen in de cat. recreanten 3.Na een lange reis (4 uur op in de nacht) reed ik de sterren van de hemel. Mijn wraak was zoet na mijn laatste plaats in Turnhout.

Ik haalde een gedeelde eerste plaats met een jongen van 11. Het was geen gezicht op het podium ,een mini en een maxi. Ook daar zat een vrouw en die zei tegen mijn moeder: een talentje hoor!!!

Groningen

18 oktober 2010 wedstrijd in Turnhout.

Het schaatsen begint dat altijd zo vroeg.We moesten daar al om zeven uur zijn.Het deerde me niet echt.Mijn tweede wedstrijd was eigenlijk niet zo leuk.Ondanks dat ik het gevoel had dat ik goed gereden had behaalde ik de laatste plaats.Een ding nam ik me voor: 'dit zou nooit meer gebeuren.

Turnhout
Mijn alle eerste wedstrijd!!!

.

Februari 2010.  Wedstrijd in Utrecht.

Mijn aller eerste wedstrijdje in de recreanten 3 wat dat ook inhoud, want dat wist ik niet. Ik had de hele schaatsbaan voor mezelf. Mijn nieuwe pakje aan dat ik had gekregen van Sinterklaas, vroeg op en nu laten zien aan Jolanda en opa en oma en natuurlijk papa en mama, wat ik allemaal had geleerd in die drie maanden.

Het was geweldig ,ook al eindigde ik ergens achterin. En ik voelde; dit smaakt naar meer.

 

 

2013 by Caya Scheepens. 
 

CONTACT

 

RAY.CO@LIVE.NL

 

CAYASKATE@LIVE.com

Instagram: _cayaa__