Ik ben Caya ...

Ik ben geboren op 29 augustus 2002 in Breda. Mijn ouders, zus en ik woonden in 's-Gravenmoer tot april 2005. Daarna zijn wij verhuisd naar Made Noord-brabant, waar wij nog steeds woonachtig zijn.

Als baby en peuter was ik al een beweeglijke jongedame. Mijn ouders begonnen al heel vroeg met baby zwemmen en op mijn zesde haalde ik al mijn c-diploma.

Na onze verhuizing ben ik op 3-jarige leeftijd op gym/turn gegaan.

Dit was een succes maar de trainersters deelden een andere mening,

ik was te onbesuisd en luisterde niet naar hun aanwijzingen.

Ik moest samen met mijn ouders op zoek naar een andere leuke uitdaging in de sport.

Op vierjarige leeftijd was ik met een kinderfeestje naar de ijsbaan in Breda geweest.Daar was een meisje allemaal mooie figuren op het ijs aan het laten zien.Daar ik zo doordat meisje was geobsedeerd is dat bij mij moeder altijd bijgebleven.

 

Na het zwemmen heb ik toen besloten samen met mijn moeder om mezelf aan te melden bij de schaatsschool van Breda, Jollyicesports.

​Na 2 lessen kwam er een vrouw  (Jolanda Franken,mijn huidige coach) naar mijn moeder toe. Ze vroeg of ik al langer schaatste.

Dit was niet het geval, en de vrouw vroeg of ik interesse had in de wedstrijdgroep.

Ik had daar wel oren naar, maar dat hield ook in dat ik Lucky , mijn pony, moest verkopen, omdat het kunstschaatsen in de wedstrijdgroep toch veel tijd en kosten met zich mee bracht.

Naast het schaatsen houd ik ontzettend van dieren,knutselen,dansen en nog veel meer.

Helaas neemt mijn passie voor het schaatsen veel tijd in beslag, maar dat heb ik er graag voor over.

Al met al ziet u nu deze website over wie ik ben, en wat ik wil bereiken. Ik hoop dat ik samen met alle mensen die mij ondersteunen, op wat voor manier dan ook, mijn droom werkelijkheid mag worden.​

2013 by Caya Scheepens. 
 

CONTACT

 

RAY.CO@LIVE.NL

 

CAYASKATE@LIVE.com

​

Instagram: _cayaa__