Ambitie: Schaatsen aan de top!

Doelstellingen seizoen 2018-2019

Dit seizoen is mijn doel om uitgezonden te worden naar de EYOF in Sarajevo (Europian Youth Olympic festival) en naar het junioren WK in Zagreb Kroatië. Ook wil ik graag mijn titel als Nederlands kampioen Junioren A verdedigen.

Ook wil ik mijn scores blijven verbeteren. 

              Mijn droom: schaatsen aan de wereldtop!

Iedereen heeft dromen, zo ook ik. Aan mijn dromen werk ik bijna mijn hele leven, elke dag: schaatsen aan de wereld top. Elke dag zet ik samen met mijn ouders de stappen om dichter bij mijn droom te komen. De stap om de Nederlanse top in mijn categorie te behalen, heb ik in februari 2014 gehaald. 

 

Bij topsport geldt dat talent, doorzettingsvermogen, gezond verstand en een ijzeren discipline uiteindelijk kunnen leiden tot de resultaten die horen bij het talent wat ik bezit.

 

Alleen met de juiste eigenschappen, de juiste kwaliteiten en talent komen topsporters niet aan de wereldtop. Voor alle talenten, in iedere sport, geldt dat op een gegeven moment er een keuze gemaakt moet worden of er een reeele kans om tot de top te kunnen behoren en welke inzet naast die van mijn ouders noodzakelijk is om daar te komen. Dit geldt ook voor mij.

 

Na het behalen van de titel Nederlands Kampioen, Basic Novice A, heb ik laten zien dat ik uitstekend onder druk kan presteren, en resultaten kan laten zien die zelfs boven de verwachting uit stijgen.

 

In mij en bij mijn trainers, is ziensdien de overtuiging ontstaan, dat ik alles in huis heb, om tot de wereldtop te kunnen behoren. En net als iedere topsporter met deze prestatiekansen, ben ik op het punt gekomen dat ook ik sponsoren nodig heb om de kosten die topsport met zich meebrengt te kunnen dragen. 

 

Ik ben Caya, ik ben jong, en ik heb een droom.  Ik, mijn ouders, familie en iedereen in mijn omgeving doen er alles aan om mijn droom te realiseren. En door uw hulp ben ik op weg om mijn droom te verwezenlijken! Dank u wel!

 

 

Wat heb ik nodig als kunstrijder met                           topsport status? 

Mijn ouders hebben tot het Nederlands kampioenschap in februari 2014, alle kosten gedragen die topsport met zich meebrengt. Sinds ik kampioen ben, ben ik toegelaten tot het SKN, en krijg vanuit deze stichting die geleid wordt Joan Haanappel, extra coaching.

Toegelaten worden en het krijgen van steun van deze kleine stichting, is alleen weggelegd voor de meest getalenteerde rijdens van Nederland, op dit moment zijn dat 13 rijders.

 

 

 

 

De stichting die grootse plannen heeft in het ondersteunen van kunstschaats talent, staat nog in haar kinder schoenen, de steun is nog beperkt tot 4 x een week schaatsles van de Canadeze Olympische schaatscoach Manon Perron. Daarbij heb ik van deze stichting een choreografie gekregen voor een korte kur, die gemaakt is door topchoreograaf Julie Marcotte.

 

Veel rijders die tot de Nederlandse schaatstop behoren, ondervinden het probleem niet de overstap naar de Europese en wereldtop te kunnen maken omdat hiervoor meer trainingsuren noodzakelijk zijn en ouders met een gemiddeld inkomen deze kosten niet kunnen dragen. Ook voor mij geldt deze uitdaging.

 

Op dit moment ben ik op zoek naar een hoofdsponsor die de hoge kosten ijshuur en coachuren, maar ook verblijfskosten in het buitenland,  op zich wil nemen. Ik ben overtuigd dat er een bedrijf is die het leuk zou vinden mij hierin te helpen.

 

Intussen zit ik niet stil en voor speciale heb ik samen met mijn ouders voor speciale trainingen in het buitenland een talentboek gemaakt. Iedereen kan mij vanaf een bedrag van €. 5,00 steunen. Ik ben zeer dankbaar voor iedereen die mij via deze link al heeft gesteund. U kunt het zien op: http:http://www.talentboek.nl/component/k2/item/558-caya-scheepens.

 

Schaatsen brengt veel meer kosten met zich mee dan alleen ijshuur en schaatstrainers. Wellicht wilt u mij eenmalig steunen om bijkomende kosten te verlichten van bijvoorbeeld: schaatsen, ijzers, choreografie lessen, speciale stretch- en yogalessen, schaatskleding, wedstrijdpakjes, ... u zou mij enorm helpen !! 

 

 

 

 

2013 by Caya Scheepens. 
 

CONTACT

 

RAY.CO@LIVE.NL

 

CAYASKATE@LIVE.com

Instagram: _cayaa__